Vergoedingen

Fysiotherapie wordt alleen nog door de basisverzekering vergoed bij een chronische indicatie. Daarnaast wordt fysiotherapie vergoed vanuit de aanvullende verzekering. U kunt specifiek informatie terugvinden in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.  Als u alleen een basisverzekering heeft zijn de onderstaande tarieven geldend. 

2020
In 2020 hebben wij overeenkomsten met:
- Zilveren Kruis Achmea
- VGZ
- Menzis
- DSW
- Careseq
- VRZ
 - de Friesland Zorgverzekeraar

Als uw zorgverzekering er niet bij staat dan kunnen wij de behandeling wel direct declareren,  maar kan het zijn dat niet het volledige bedrag vergoedt wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie over vergoedingen.

Bij een chronische indicatie betaalt u de eerste 20 behandelingen zelf of ze worden vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent. Daarna* heeft u recht op onbeperkte fysiotherapie vanuit uw basisverzekering voor bepaalde tijd. De betreffende aandoening moet vermeld staan op de lijst met chronische aandoeningen. Bij artrose aan heup- en kniegewrichten worden 12 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering, mits het eigen risico betaald is. De fysiotherapeut houdt u voortdurend op de hoogte van de kosten van de behandeling.

Kinderen tot 18 jaar hebben recht op 9 behandelingen vanuit de basisverzekering en deze mag, in overleg met de zorgverzekering, verlengd worden met 9 behandelingen. 

*Mits het eigen risico verbruikt is.

Tarieven

Screening, intake & onderzoek fysiotherapie

€52

Individuele zitting reguliere fysiotherapie

€34

Toeslag aan huis behandeling

€15

Uitgebreid medisch verslag

€75

Niet nagekomen afspraak

€25

Bindweefselmassage 20 minuten

€25

Bindweefselmassage 50 minuten

€50

caresq
menzis
dsw
achmea
vgz
de friesland
vrz