Vergoedingen

Fysiotherapie wordt alleen nog door de basisverzekering vergoed bij een chronische indicatie. Daarnaast wordt fysiotherapie vergoed vanuit de aanvullende verzekering. U kunt specifiek informatie terugvinden in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.  Als u alleen een basisverzekering heeft zijn de onderstaande tarieven geldend. 

2022
In 2022 hebben wij overeenkomsten met de volgende concerns:
- Zilveren Kruis Achmea
- VGZ
- Menzis
- DSW
- Careseq
- ONVZ
- EUCARE
- a.s.r.
- ENO
- Zorg en Zekerheid

Wij hebben geen contract met het concern CZ. Onder dit concern vallen de volgende verzekeringen en labels: CZ, CZdirect, Just, Nationale-Nederlanden en OHRA. Wij sturen u het factuur van de behandeling toe en daarmee kunt u de behandeling deels (50%-75%) vergoedt krijgen bij declaratie. Neem contact met ons op voor meer informatie over vergoedingen.

Bij een chronische indicatie betaalt u de eerste 20 behandelingen zelf of ze worden vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent. Daarna* heeft u recht op onbeperkte fysiotherapie vanuit uw basisverzekering voor bepaalde tijd. De betreffende aandoening moet vermeld staan op de lijst met chronische aandoeningen. Bij artrose aan heup- en kniegewrichten worden 12 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering, mits het eigen risico betaald is. De fysiotherapeut houdt u voortdurend op de hoogte van de kosten van de behandeling.

Kinderen tot 18 jaar hebben recht op 9 behandelingen vanuit de basisverzekering en deze mag, in overleg met de zorgverzekering, verlengd worden met 9 behandelingen. 

*Mits het eigen risico verbruikt is.

Tarieven

Screening, intake & onderzoek fysiotherapie

€54

Individuele zitting reguliere fysiotherapie

€35

Toeslag aan huis behandeling

€15,50

Uitgebreid medisch verslag

€77

Niet nagekomen afspraak

€25

caresq
menzis
dsw
achmea
vgz
de friesland
vrz