Missie: Balance Your Life

 Back to Balance helpt u met de beste therapie bij acute en bij chronische pijnklachten. Uniek aan de behandeling is de kijk op connecties via bindweefsel. Dit houdt in dat uw klacht een andere oorzaak kan hebben dan op het eerste gezicht lijkt. Daarnaast verklaart de invloed van bindweefsel het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Een behandeling is niet compleet zonder een praktisch leefstijl advies. Bent u benieuwd wat uw lichaam nodig heeft om in balans te blijven?

Daphny Magendans

Hallo, ik ben Daphny! In 2018 ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Na een paar jaar in een grote praktijk gewerkt te hebben, kreeg ik de behoefte zorg op een andere manier aan te bieden. Persoonlijke aandacht, maatwerk en de tijd nemen voor iemand werd steeds een belangrijkere eis voor mijn eigen werkgeluk. Daarnaast wil ik mensen laten kennismaken met de anatomie van bindweefsel die verbanden verklaart tussen pijn en de daadwerkelijke oorzaak ervan. 

De interesse voor fysiotherapie begon als tiener toen beiden mijn opa en oma gediagnosticeerd waren met de ziekte van Parkinson. De opleiding Fysiotherapie heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Rotterdam en afgestudeerd in 2014. De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd met thema's zoals orthopedische revalidatie, myofasciale therapie, medisch tapen, Mckenzie therapie, manuele technieken, hoofd- en kaak problemen, draaiduizeligheid, pilates, personal training, zwangerschapsproblematiek, bekken en bekkenbodem klachten, scoliose, littekenweefsel therapie en vitaliteit. Mijn expertise bestaat uit therapie bij bekkenpijn, scoliose en littekenweefsel. Maar uiteraard behandel ik alle orthopedische klachten.

Sporten is voor mij een goede manier om stoom af te blazen en me goed te voelen. In mijn vrije tijd ga ik graag buiten sporten zoals hardlopen, fietsen, skiën of suppen. Samen met mijn man en twee husky's gaan we vaak avontuurlijk op reis in onze camper. Daarnaast vinden we het ontspannend om uitgebreid te koken. 

Algemeen fysiotherapeut Bsc
BIG 89919294304

Brad van der Bliek

Hallo, ik ben Brad! Ik heb gestudeerd aan Hogeschool Avans in Breda. Na mijn afstuderen heb ik verscheidene opleidingen en cursussen gevolgd zoals taping en het behandelen van orthopedische klachten. 

Één van mijn redenen om de fysiotherapie in te stappen was om het lichaam beter te begrijpen en te kunnen behandelen vanwege een lichamelijk zieke vader. Mijn grootste drijfveer is daarmee ook mensen te helpen naar een gezondere en sterkere versie van zichzelf.

In mijn werkwijze staat bindweefsel centraal. Daardoor kunnen er verschillende oorzaken zijn voor pijn. Mijn behandeling bestaat uit bijvoorbeeld manuele therapie en losmaken van bindweefsel. Ik gebruik doelgerichte training omdat het essentieel is om het resultaat te behouden of het lichaam te versterken zodat je hersteld. Naast mijn fysiotherapeutische eigenschappen sta ik erom bekend een fijne omgeving te creëren vanwege mijn vriendelijk en rustig karakter. 

In mijn vrije tijd game en sport ik graag. Momenteel heb ik mijn handen vol aan het kattenkwaad van onze zwarte Britse korthaar. Daarnaast ga ik graag fietsen, zwemmen en naar de fitness.

Algemeen fysiotherapeut Bsc
BIG 99923127204

Serengehti Fulani

Hallo, ik ben Serengehti! Bewegen heb ik altijd leuk en interessant gevonden. Ik heb een groot deel van mijn jeugd fanatiek gesport, waaronder tennis en zwemmen. 

In 2016 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de hogeschool in Amsterdam. Na mijn studie heb ik twee jaar gewerkt in een particuliere praktijk gericht op sport- en orthopedische revalidatie. In juni 2018 nam ik ontslag om voor een paar maanden rond te reizen. Dit duurde iets langer dan gepland, namelijk 1,5 jaar. 

Hiernaast heb ik 1 jaar in Australië gewoond. Daar heb ik een een aantal maanden in een holistische massage praktijk gewerkt samen met andere reizende fysiotherapeuten en osteopaten. 
Dit jaar ben ik begonnen met de opleiding osteopathie omdat ik het een interessante uitdaging vindt die aansluit op mijn al holistische denkwijze in het behandelen. 

In mijn vrije tijd lees ik graag boeken, speel ik gitaar of vaar ik met mijn kanovereniging de oude maas op.

Algemeen fysiotherapeut Bsc 
Osteopaat i.o
BIG 79921472304

Angelique de Bruijn

Hi, ik ben de komende tijd stagiair bij Back to Balance. Ik zal meelopen tot het einde van het jaar. 

Drie jaar geleden heb ik besloten om mij te laten omscholen van marketeer naar fysiotherapeut. Ik wil  graag mensen helpen in plaats van achter een computer werken. Ik kijk er naar uit om hier praktijkervaring op te doen. 

In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn paarden, ga ik graag wandelen met de hond, kijk ik graag serie of spreek ik af met vriendinnen. 

Stagiair 
Fysiotherapeut i.o

Ervaringen

"Na een jaar van aanmodderen met verschillende therapeuten en lege beloftes ben ik bij Daphny beland. Die heeft mij vanaf het begin aangegeven hoe zij te werk gaat, waarom en wat ze verwacht. Ik heb mijn eigen verwachtingen ook duidelijk aan kunnen en mogen geven. Zij heeft de behandelingen ook met haar collega Brad besproken en ik ben door hem ook een aantal maal behandeld. Beide hebben alles in hun macht gedaan om de klachten te verminderen, wat ze ook is gelukt. Daarnaast is er(gelukkig!) uitgekomen waarom en wat de pijnklachten zijn. Nu weet ik gelukkig waar ik aan toe ben en wat ik kan verwachten. Helaas moet ik voor elke behandeling van Amsterdam naar Rotterdam reizen, maar het is 't waard. Een praktijk waar je klachten, maar ook je frustratie mbt tot de klachten, serieus worden genomen en zo goed mogelijk behandeld wordt.

Bron: Zorgkaart Nederland maart 2021

"Wordt goed naar je geluisterd wordt extra aandacht besteed neemt ruim de tijd en je voelt direct resultaat pijn klachten wordt verminderd voor mij nooit meer een ander fysio zeer tevreden ermee."

Bron: Zorgkaart Nederland oktober 2021

"De praktijk bevind zich in een Basic-Fit waardoor er meer mogelijk is dan ik bij andere praktijken gewend ben. Back to Balance is deskundig, betrokken en denkt mee bij elke stap van mijn revalidatie."

Bron: Zorgkaart Nederland oktober 2020

Zien wij u binnenkort in de praktijk?

Klaar om uw gezondheid aan te pakken? Wacht niet te lang met uw klachten om een afspraak te maken met de fysiotherapeut. U kunt zonder verwijzing bij ons terecht. Langer met pijn blijven lopen kan het herstel op de langere termijn vertragen. Daarnaast staan veel van onze klanten versteld van het directe resultaat. U komt er tijdens de eerste behandeling direct achter of dit voor u werkt. Bent u gemotiveerd om met ons aan de slag te gaan?

Kwaliteit

Fysiotherapeuten bij die bij ons werken zijn BIG geregistreerd. De fysiotherapeut schoolt zich daarnaast regelmatig bij. Wij staan ingeschreven bij het kwaliteitsregister fysiotherapie via het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. 

big