Missie: Balance Your Life

 Back to Balance helpt u met de beste therapie bij acute en bij chronische pijnklachten. Uniek aan de behandeling is de kijk op connecties via bindweefsel. Dit houdt in dat uw klacht een andere oorzaak kan hebben dat op het eerste gezicht lijkt. Daarnaast verklaart de invloed van bindweefsel het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Een behandeling is niet compleet zonder een praktisch leefstijl advies. Bent u benieuwd wat u lichaam nodig heeft om in balans te blijven?

Daphny Magendans

Daphny Magendans

Hallo, ik ben Daphny! In 2018 ben ik gestart met mijn eigen praktijk, omdat ik mijn beroep anders op de kaart wil zetten. Mijn interesse voor fysiotherapie begon als tiener toen beiden mijn opa en oma gediagnosticeerd waren met de ziekte van Parkinson. 

Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Rotterdam en in 2014 afgestudeerd als Bsc Fysiotherapeut. Ik heb de afgelopen jaren verschillende opleidingen gevolgd zoals Orthopedische Revalidatie, Personal Trainer opleiding, McKenzie en een aantal opleidingen gerelateerd aan zwangerschapsgerelateerde klachten en scoliose. Mijn expertise bestaat uit therapie bij bekkenpijn, scoliose en littekenweefsel. Maar uiteraard behandel ik alle orthopedische klachten.

Sporten is voor mij een uitlaatklep. In mijn vrije tijd ga ik graag buiten sporten zoals hardlopen, fietsen, skiën of suppen. Samen met mijn man en twee husky's gaan we graag avontuurlijk op pad. Daarnaast vinden we het ontspannen om voor vrienden te koken. 

Lois den Boer

Loïs den Boer

Hallo, ik ben Loïs! Na mijn afstuderen in 2015 ben ik enthousiast aan het de slag gegaan als fysiotherapeut. In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in het behandelen van een breed scala aan klachten. Denk aan bijvoorbeeld klachten aan het bewegingsapparaat zoals rug-, schouder- of nekpijn. Ik vind het leuk om veel afwisseling te zien in mijn werk. Hierin ga ik de uitdaging niet uit de weg!

Naast het behandelen vind ik het leuk om onze kennis te delen in de blogs op onze website. Regelmatig zorg ik voor nieuw leesvoer bomvol praktische tips dus zorg dat je op de hoogte blijft. 

Als ik niet als fysiotherapeut aan het werk ben doe ik leuke dingen met mijn twee kinderen (Mats en Saar), wandel ik graag, werk ik in de tuin of ben ik creatief bezig.

Brad van der Bliek

Brad van der Bliek

Hallo, ik ben Brad! Ik heb gestudeerd aan Hogeschool Avans in Breda. Na mijn afstuderen heb ik verscheidene opleidingen en cursussen gevolgd zoals taping en het behandelen van orthopedische klachten. 

Één van mijn redenen om de fysiotherapie in te stappen was om het lichaam beter te begrijpen en te kunnen behandelen vanwege een lichamelijk zieke vader. Mijn grootste drijfveer is daarmee ook mensen te helpen naar een gezondere en sterkere versie van zichzelf.

In mijn werkwijze staat bindweefsel centraal. Daardoor kunnen er verschillende oorzaken zijn voor pijn. Mijn behandeling bestaat uit bijvoorbeeld manuele therapie en losmaken van bindweefsel. Ik gebruik doelgerichte training omdat het essentieel is om het resultaat te behouden of het lichaam te versterken zodat je hersteld. Naast mijn fysiotherapeutische eigenschappen sta ik erom bekend een fijne omgeving te creëren vanwege mijn vriendelijk en rustig karakter. 

In mijn vrije tijd game en sport ik graag. Momenteel heb ik mijn handen vol aan het kattenkwaad van onze zwarte Britse korthaar. Daarnaast ga ik graag fietsen, zwemmen en naar de fitness.

Ervaringen

'Hele fijne praktijk, zeker aan te raden. Vriendelijk en zeer kundig! Na mijn zwangerschap enorm last van mijn rug en bekken gehad. De behandelingen en oefeningen die meegegeven werden hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ik zo goed als pijnvrij ben nu!'' 

Bron: Zorgkaart Nederland 18 januari 2020

''Heel persoonlijk, veel kennis en passende behandeling. Ik voelde mij serieus genomen en er werd verder gekeken dan alleen de plekken van het ongemak, wat kan een onderliggende oorzaak zijn? En wat kan ik naast de fysiotherapie behandeling zelf doen om het probleem aan te pakken. Dat voelt goed! Top!'' 

Bron: Zorgkaart Nederland 12 augustus 2019

''Fijne dames, die beide de tijd nemen voor je klachten. Daarnaast heel flexibel bij het maken van een afspraak, te wijzigen of voor meer informatie op te vragen. Mocht ik opnieuw gebruik moeten maken van een fysio, dan kom ik zeker terug bij deze!'' 

Bron: Zorgkaart Nederland 3 juli 2019

Zien wij u binnenkort in de praktijk?

Klaar om uw gezondheid aan te pakken? Wacht niet te lang met uw klachten om een afspraak te maken met de fysiotherapeut. Als de pijn na twee weken niet weg is, kunt u zonder verwijzing bij ons terecht. De tijd dat de pijn of de ontsteking aanwezig is beïnvloedt de tijdsduur om deze weer te herstellen. Daarnaast staan veel van onze klanten versteld van het directe resultaat. U komt er tijdens de eerste behandeling direct achter of dit voor u werkt. Bent u gemotiveerd om met ons aan de slag te gaan?

Kwaliteit

Fysiotherapeuten bij die bij ons werken zijn BIG geregistreerd. De fysiotherapeut schoolt zich daarnaast regelmatig bij. Wij staan ingeschreven bij het Centraal Kwaliteitsregister via het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. 

big
kngf