Missie: Balance Your Life

 Back to Balance helpt u met de beste therapie bij acute en bij chronische pijnklachten. Uniek aan de behandeling is de kijk op connecties via bindweefsel. Dit houdt in dat uw klacht een andere oorzaak kan hebben dat op het eerste gezicht lijkt. Daarnaast verklaart de invloed van bindweefsel het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Een behandeling is niet compleet zonder een praktisch leefstijl advies. Bent u benieuwd wat uw lichaam nodig heeft om in balans te blijven?

Daphny Magendans

Daphny Magendans

Hallo, ik ben Daphny! In 2018 ben ik gestart met mijn eigen praktijk, omdat ik mijn beroep anders op de kaart wil zetten. Mijn interesse voor fysiotherapie begon als tiener toen beiden mijn opa en oma gediagnosticeerd waren met de ziekte van Parkinson. 

Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Rotterdam en in 2014 afgestudeerd als Bsc Fysiotherapeut. Ik heb de afgelopen jaren verschillende opleidingen gevolgd zoals Orthopedische Revalidatie, Personal Trainer opleiding, McKenzie en een aantal opleidingen gerelateerd aan zwangerschapsgerelateerde klachten en scoliose. Mijn expertise bestaat uit therapie bij bekkenpijn, scoliose en littekenweefsel. Maar uiteraard behandel ik alle orthopedische klachten.

Sporten is voor mij een uitlaatklep. In mijn vrije tijd ga ik graag buiten sporten zoals hardlopen, fietsen, skiën of suppen. Samen met mijn man en twee husky's gaan we graag avontuurlijk op pad. Daarnaast vinden we het ontspannen om voor vrienden te koken. 

Algemeen fysiotherapeut Bsc

Brad van der Bliek

Brad van der Bliek

Hallo, ik ben Brad! Ik heb gestudeerd aan Hogeschool Avans in Breda. Na mijn afstuderen heb ik verscheidene opleidingen en cursussen gevolgd zoals taping en het behandelen van orthopedische klachten. 

Één van mijn redenen om de fysiotherapie in te stappen was om het lichaam beter te begrijpen en te kunnen behandelen vanwege een lichamelijk zieke vader. Mijn grootste drijfveer is daarmee ook mensen te helpen naar een gezondere en sterkere versie van zichzelf.

In mijn werkwijze staat bindweefsel centraal. Daardoor kunnen er verschillende oorzaken zijn voor pijn. Mijn behandeling bestaat uit bijvoorbeeld manuele therapie en losmaken van bindweefsel. Ik gebruik doelgerichte training omdat het essentieel is om het resultaat te behouden of het lichaam te versterken zodat je hersteld. Naast mijn fysiotherapeutische eigenschappen sta ik erom bekend een fijne omgeving te creëren vanwege mijn vriendelijk en rustig karakter. 

In mijn vrije tijd game en sport ik graag. Momenteel heb ik mijn handen vol aan het kattenkwaad van onze zwarte Britse korthaar. Daarnaast ga ik graag fietsen, zwemmen en naar de fitness.

Algemeen fysiotherapeut Bsc

Serengehti Fulani

Hallo, ik ben Serengehti! Bewegen heb ik altijd leuk en interessant gevonden. Ik heb een groot deel van mijn jeugd fanatiek gesport, waaronder tennis en zwemmen. 

In 2016 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de hogeschool in Amsterdam. Na mijn studie heb ik twee jaar gewerkt in een particuliere praktijk gericht op sport- en orthopedische revalidatie. In juni 2018 nam ik ontslag om voor een paar maanden rond te reizen. Dit duurde iets langer dan gepland, namelijk 1,5 jaar. 

Hiernaast heb ik 1 jaar in Australië gewoond. Daar heb ik een een aantal maanden in een holistische massage praktijk gewerkt samen met andere reizende fysiotherapeuten en osteopaten. 
Dit jaar ben ik begonnen met de opleiding osteopathie omdat ik het een interessante uitdaging vindt die aansluit op mijn al holistische denkwijze in het behandelen. 

In mijn vrije tijd lees ik graag boeken, speel ik gitaar of vaar ik met mijn kanovereniging de oude maas op.
Algemeen fysiotherapeut Bsc
Osteopaat i.o

Ervaringen

" Fijne fysiotherapeut! Luistert goed naar je en weet je door de juiste behandeling weer goed op de been te helpen Zeker een aanrader!"

Bron: Zorgkaart Nederland oktober 2020

"Back to Balance fysiotherapie is erg betrokken bij het herstel en heeft mijn (pijn)klachten heel serieus genomen. Er wordt tijdens de behandeling altijd goede uitleg gegeven over het hoe, wat en waarom. Dat creëert vertrouwen!"

Bron: Zorgkaart Nederland juli 2020

"De praktijk bevind zich in een Basic-Fit waardoor er meer mogelijk is dan ik bij andere praktijken gewend ben. Back to Balance is deskundig, betrokken en denkt mee bij elke stap van mijn revalidatie."

Bron: Zorgkaart Nederland oktober 2020

Zien wij u binnenkort in de praktijk?

Klaar om uw gezondheid aan te pakken? Wacht niet te lang met uw klachten om een afspraak te maken met de fysiotherapeut. U kunt zonder verwijzing bij ons terecht. Langer met pijn blijven lopen kan het herstel op de langere termijn vertragen. Daarnaast staan veel van onze klanten versteld van het directe resultaat. U komt er tijdens de eerste behandeling direct achter of dit voor u werkt. Bent u gemotiveerd om met ons aan de slag te gaan?

Kwaliteit

Fysiotherapeuten bij die bij ons werken zijn BIG geregistreerd. De fysiotherapeut schoolt zich daarnaast regelmatig bij. Wij staan ingeschreven bij het kwaliteitsregister fysiotherapie via het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. 

big