fysiotherapie

Samenwerkingen

In de buurt werken wij samen met verschillende disciplines en professionals. 
Zo delen we kennis en is het mogelijk dat snel en gemakkelijk u doorverwezen word.
Dit doen we om een zo compleet mogelijke aanpak en oplossing te bieden voor uw probleem.

PT Voeding & Lifestyle

Diëtistenpraktijk PT Voeding &  Lifestyle is opgericht door Priscilla Tasche (1984). Zij is  diëtist & leefstijlcoach (sinds 2013), daarnaast is zij ervaringsdeskundige op gebied van burn-out en afvallen met behulp van leefstijl aanpassingen.  In haar  (online & fysieke) praktijk coacht zij met name vrouwen op het gebied van stressmanagement en burn-out, voeding bij zwangerschap en voeding bij afvallen en sport.  

 

Haar voeding & leefstijl coaching trajecten zijn precies afgestemd op jouw behoefte na een EMBtest. Op basis van de 3 leefstijlfactoren wordt jouw traject samengesteld.

Mix & Match! 

Module: Voeding 

Module: Slaap & Stressmanagement 

Module: Bewegen

Daarnaast biedt zij bij ons in de praktijk een energetische bloedtest aan, waarbij het bloed op meer dan 200 factoren getest wordt. Waaronder:
* Energetische intoleranties

* Darm gezondheid

* Stress

* Neurotransmitters 

* Hormonen

* Vetzuur balans (omega 3)

* Vitamines

* Mineralenclaudia mijnsbergen

Pilates Barendrecht Bodylicious 

Als u op zoek bent naar een goede pilates instructeur raden wij Bodylicious absoluut aan! Hier kunt u terecht voor pilates, mindfullnes training en meer. Daarnaast kunt u instromen op elk niveau.

Ook samenwerken?

Heb jij een passie die aansluit bij onze werkwijze en visie? Werk jij met het beste resultaat in jouw vakgebied in sport, lifestyle en gezondheid? Dan kunnen we mogelijk iets voor elkaar betekenen. Wij staan open voor samenwerkingen, dus contact ons hier!