fysiotherapie

Samenwerkingen

In de buurt werken wij samen met verschillende disciplines en professionals. 
Zo delen we kennis en is het mogelijk dat snel en gemakkelijk u doorverwezen word.
Dit doen we om een zo compleet mogelijke aanpak en oplossing te bieden voor uw probleem.

priscilla tashe

PT Voeding & Lifestyle

Wij werken samen met diĆ«tistenpraktijk PT Voeding &  Lifestyle. Een gevarieerd en gezond voedingspatroon is niet vanzelfsprekend. Voor herstel is het van belang dat u ook op gebied van voeding en leefstijl de juiste tools hanteert. Daarnaast is de blog van Priscilla echte een aanrader.

claudia mijnsbergen

Pilates Barendrecht Bodylicious 

Als u op zoek bent naar een goede pilates instructeur raden wij Bodylicious absoluut aan! Hier kunt u terecht voor pilates, mindfullnes training en meer. Daarnaast kunt u instromen op elk niveau.

Podoloog

PodoCentrum Rotterdam 

Wij werken nauw samen met de podoloog. Zij geeft een vakkundig advies geven over zooltjes,  de juiste schoen,  medische voetpedicure en meer. Wilt u meer weten neem dan eens een kijkje op de website

verloskundige

Verloskundigenpraktijk Charlois 

Wij werken samen met Verloskundigenpraktijk Charlois. Samen begeleiden we u tijdens kinderwens, zwangerschap en na de bevalling. 

Ook samenwerken?

Heb jij een passie die aansluit bij onze werkwijze en visie? Werk jij met het beste resultaat in jouw vakgebied in sport, lifestyle en gezondheid? Dan kunnen we mogelijk iets voor elkaar betekenen. Wij staan open voor samenwerkingen, dus contact ons hier!