Ervaringen

Wilt u ons beoordelen?
Wij vinden het fijn als u uw mening met ons deelt. U kunt uw ervaring delen en die van andere  terugvinden via Zorgkaart Nederland. Daarnaast ontvangt u als klant een klanttevredenheidsonderzoek (PREM), als u daar toestemming voor heeft gegeven.

Heeft u een klacht?
Bespreek eerst uw klacht of ontevredenheid met ons. Als we er niet samen uitkomen kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg

Zorgkaart Nederland 2022

75 Waarderingen
98% beveelt ons aan
Gemiddeld beoordeling 9.6.

"Deskundig team waarbij er goed gekeken word waar langdurige pijn vandaan komt. Ook voor thuis oefeningen mee gekregen en advies gekregen om mijn werk met net andere houdingen goed te kunnen blijven doen. De pijn is veel minder. En ik blijf mijn oefeningen doen en ze houden m'n voet en onderbeen goed in de gaten."

Bron: Zorgkaart Nederland oktober 2021

"Nog nooit eerder zulke betrokken fysiotherapeuten gehad. Ik word behandeld voor schouder en onderrug. Hele andere aanpak dan de reguliere fysiotherapeuten. Er zit passie in hun vak, ze nemen de tijd en kunnen goed luisteren. Ik raad een ieder aan die dit leest om het zelf te ervaren!!"

Bron: Zorgkaart Nederland september 2021

"Ik heb sinds mijn 27e jaar rug klachten. Maar ben nog nooit zo goed behandeld als deze keer. Er werden eerst vragen gesteld waar de klachten zaten. Hij wist gelijkt de pijnpunten en wat de oorzaak was. Ik dacht zelf altijd dat het mijn spieren waren. Maar dat bleek dus niet zo te zijn. Maar het blijken mijn gewrichten in mijn onderrug te zijn, zoals; een vergroeiing door zwaar werk en verkeerd sporten. Ik ben echt deskundig en goed geholpen. Voor mij dus een 10+ voor deze jonge man."

Bron: Zorgkaart Nederland augustus 2021


"Vriendelijk, betrokken en bekwaam. Ik heb me klachten uitgelegd en de therapeute is daarmee aan de slag gegaan. Ervaarde na de eerste behandeling al verlichting. Na paar behandelingen was ik van me pijn af. Nu blijf ik structureel gaan voor het soepel houden van mijn spieren (fysiek belastend) werk. Raad ze zeker aan."

Bron: Zorgkaart Nederland juni 2021

''Bij Back to Balance heb ik in Daphny een serieuze professional gevonden! Zij gaat heel goed naar de klachten luisteren en naar de oorzaak van het probleem zoeken ipv alleen te verlichten. Dit alles met grote kundigheid en uitstekende verstand van zaken!'' 

Bron: Zorgkaart Nederland maart 2021

zorgkaart
klachtenportaal

Volgt u ons al op social media?

@fysiobacktobalance